Familieterapi

Vores services

Familierådgivning

Terapi • Psykoterapi • Supervision • Coaching
Vores familierådgivning

Behandlingsområder

Behandlingsområder i familieterapi inkluderer kommunikationsproblemer, adfærdsproblemer hos børn, konflikter mellem søskende og ændringer i familiens dynamik. Terapien identificerer årsagerne til udfordringerne og giver familien redskaber til at håndtere dem sundt.

Familieterapi

Oplever du morgener med råben, skrig og stress, børn der ikke vil, frustration og vrede? Familieterapi kan give jer de redskaber, der skal til for at håndtere hverdagen og relationer positivt og fremadrettet. Vi identificerer problemet og finder nye løsninger i både individuelle og familieterapisamtaler, også med børnene.

Parterapi

Manglende kys, kram og sex, samt konflikter og mangel på kommunikation er nogle af de udfordringer, mange par oplever. Parterapi kan hjælpe med at finde frem til, hvor problemet opstår, og give jer redskaberne til at genfinde glæden ved hinanden. Gennem fokus på både forholdet og jeres individuelle personligheder kan I finde måder at være sammen på, som genskaber varme og nærhed i parforholdet.

Sorg og krise

At miste enten ved dødsfald eller skilsmisse kan forårsage stor personlig krise og smerte. Kriseterapi kan hjælpe dig med at se muligheder i stedet for begrænsninger, når du står midt i en skilsmissekrise. Når det gælder sorg, er det vigtigt at tale om sine oplevelser og følelser. I et terapeutisk forløb kan sorgen vendes til noget positivt og give dig styrke og indre ro, så du kan komme videre i livet.

Psykisk sårbarhed

Vi har alle prøvet, at livets tæppe trækkes væk under os. Ofte finder vi hurtigt fodfæstet igen. Men
ikke altid.

For alle kan blive ramt af psykisk sårbarhed i kortere eller længere perioder af deres liv. Meget kan
sende os ud over kanten. Det kan være en skilsmisse, et overfald, mobning, at miste eller noget helt
femte, der pludselig får fundamentet til at skride under os. 

kontakt os

Lav en aftale.

Tag det første skridt mod at forbedre dine relationer og book en aftale i dag.
Vores Lokation

Holsteinsgade 31 st., 2100 København Ø, Danmark.

åbningstider

Mandag-fredag: 6:00-22:00
Lørdag-søndag: 8:00-14:00

Kontakt

Telefon: +45 2673 1318
E-mail: dorte@familieterapi.dk