Familieterapi

Parterapi

• Hvad det er og hvordan det virker •
Om Parterapi

Parterapi

Er der langt mellem kys og kram og sex, er I løbet tør for samtalen hen over spisebordet og flygter ind i sofaen for at glo på tv aften efter aften? Spørger I jer selv flere gange om ugen, om det var sådan livet skulle se ud? Så deler I skæbne med rigtig mange andre par, for hvem parterapi vil være den helt rigtige løsning.

Alt for ofte tager hverdagens trummerum over i et parforhold og i stedet for at glæde hinanden bruges energien på konflikter og skænderier. Og langsomt men sikkert forsvinder gnisten og man glider fra hinanden. Men med hjælp fra parterapi kan det lade sig gøre at genfinde og genskabe glæden ved hinanden på ny. Ofte handler parforholdsproblemer om kommunikation og vanskeligheder med at forstå hinandens følelser og reaktioner og selvom begge parter gerne vil forblive sammen, kan I mangle de fornødne redskaber til at sætte forandringerne i gang.

Dem kan parterapi give jer. I parterapi sættes fokus på både forholdet og jeres individuelle personligheder. Det er måden I er sammen på, der skal forandres, så varmen, nærheden og glæden ved at være sammen kan komme tilbage. Så kontakt mig på dorte@familieterapi.dk eller tlf. 2673 1318 for at træffe aftale.

Book aftale

Ønsker du at foretage en reservation eller har du spørgsmål?

Ring til os på 2673 1318, eller book en aftale online.