Familieterapi

Sorg og krise

• Hvad det er og hvordan det virker •
Om Psykisk sårbarhed

Hvordan virker Sorg og krise ?

Enhver der har prøvet at miste – hvad enten det er ved et dødsfald eller at blive forladt i forbindelse med en skilsmisse – ved hvor ondt det gør. Tomrummet føles uendeligt og den sorg og det chok du rammes af, kan kaste dig ud i en stor og dyb personlig krise.

Er krisen en skilsmisse, er reaktionen ofte følelsen af, at ”jeg finder aldrig en ny partner og vil være ensom resten af mit liv”. Og selvværdet er i bund. Men ved hjælp af krise- og familiterapi kan jeg hjælpe dig med at være i nuet og se muligheder frem for begrænsninger.

Ved dødsfald er smerten så stor og man må erkende, at det er det endelige farvel. Hvorfor kommer nogle mennesker styrkede ud af en sorg, hvor andre bliver forkrampede, kede af det, triste eller angste. Hvorfor bliver den, der rammes af sorg, aldrig den samme som før? Et tab skal erkendes, sorgens forskellige følelser skal forløses og nye færdigheder skal udvikles, for at du kan komme videre i livet.

Både når det handler om sorg og krise er det vigtigste at genfortælle sin historie og oplevelser omkring at have mistet. Igennem et terapeutisk forløb får du vendt sorgen til noget positivt og finder derigennem en styrke og indre ro.

Så kontakt mig på dorte@familieterapi.dk eller tlf. 2673 1318 for at træffe aftale.

Book aftale

Ønsker du at foretage en reservation eller har du spørgsmål?

Ring til os på 2673 1318, eller book en aftale online.